Fotografie

Lichtspel

De zon kwam met lentekracht weer binnen en tekende haar stralen over de muren en vloeren. Een paar (abstracte) huis-, tuin- en keukenfoto's.

Afghan Box Camera

Op ambachtelijke wijze ontwikkelen de laatste twee straatfotografen in Afghanistan hun foto's. Als afgestudeerd kleurlaborant en fotograaf vind ik dit een interessant filmpje. De basisprincipes van chemische fotografie worden zo maar op straat toegepast. Op de site Afghan Box Camera staat meer informatie, inclusief een handleiding om zo'n camera zelf te bouwen. Als je dat wilt.

Boek komt uit: "Boek van mijn leven"

Nog een klein weekje wachten en van komt mijn eerste boek uit :-) Nou ja, mijn? Samen met mijn zus hebben wij een boek gemaakt. Zij de interviews van 10 bekende en onbekende Nederlanders boven de 70 over hun geloofsleven. Ik de foto's van 9 geïnterviewde mensen. Toegegeven, zij heeft het grootste werk gehad aan het schrijven. Maar wees eerlijk: over een dag herinner jij deze foto hiernaast maar niet meer de titel van het boek ...

Nieuwe monitor ... euh monitors ...

Al een tijdje zat ik op loon te wachten voor een boek waar ik aan heb meegewerkt (jawel... houd mijn site in de gaten :-). Dit geld zou ik onder andere investeren in een betere monitor. Maar waarom één monitor als je er ook twee kunt kopen?

Fototips voor op wintersportvakantie

Ga je op wintersportvakantie en wil je foto's nemen op de piste? Lees dan vooral verder ...

Pagina's

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.