Drupal

[Howto] Eén enkele pagina blokkeren voor publiek

Het koste mij enige moeite om uit te vinden hoe je in Drupal de toegang van één enkele pagina kan blokkeren voor willekeurige (anonieme) gebruikers. Uiteindelijk is het heel simpel, maar je moet het net even weten. Lees verder om het hele (technische) verhaal te lezen.

The Story of Drupal - III

Ja ..! U kunt nu artikelen 'waarderen' met punten (1 = booeee! en 5 = super) en ook commentaar geven op artikelen. Wel moet je dan even een rekensommetje doen om (automatische) spammers geen kans te geven.

The Story of Drupal - II

Regelmatige bezoekers zullen het wel gemerkt hebben: zo af en toe staat er een foto hierboven. Af en toe ... ik probeer een vaste banner hierboven te krijgen met leuke willekeurige foto's. Dat staat wat fleuriger en persoonlijker. Maar het ondersteunen van banners is nou niet echt iets wat ik goed ondersteund vindt in Drupal. Dat is tot nu toe dan nog het enige, maar toch ... in zo'n geval mag ik zelf aan de slag. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, maar tot nu toe met geen bevredigend resultaat. Ik moet ook nog eens de tijd hebben om het goed te doen. Laat ik nu net even geen tijd hebben om het goed te doen. Jammer ... dan maar even geen foto (hoewel?)

The Story Of Drupal

Een nieuw jasje & motor voor site
De site heeft een nieuw jasje en tegelijkertijd een nieuwe opmaak gekregen. Dit heb ik gedaan door voor een andere "motor" te kiezen. Interesseer je je in de techniek achter de website, dan raad ik je aan om het label "drupal" in de gaten te houden. Zo niet, veel plezier met de andere artikelen :-)

Drupal ... waarom?

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.