Anoniem contact

Na aanleiding van onprettig en opdringerig anoniem contact in het verleden: als u of jij behoefte hebt om anoniem te reageren, dan is dat geen enkel probleem. Maar ..

>> Anoniem reageren met een probleem of vraag respecteer ik voor 100% en blijft vertrouwelijk tussen ons.

Als het gaat om een probleem, vraag of nieuwsgierigheid, dan blijft het anoniem en vertrouwelijk. Zonder er verder op in te gaan: dit komt voor. Het is geen rare gedachte als je wilt reageren zonder gelijk duidelijk te maken wie je bent. Mocht je willen dat ik reageer, dan moet ik wel ergens op kunnen reageren. Dat kan ook min of meer anoniem. Maak een extra e-mailaccount aan met een anonieme identiteit. Dat kan heel makkelijk met bijvoorbeeld gMail en gebruik dat mailaccount om via het tabje "Contact" met mij in contact te komen. Ik krijg het gebruikte mailadres te zien en kan daarop reageren.

>> Anoniem reageren om mij te overtuigen of iets duidelijk te maken respecteer ik voor 0%. Mogelijk publiceer ik deze.

Reacties waarbij het gaat om inhoudelijke punten en duidelijk niet pastoraal van aard zijn, zijn kandidaten om gepubliceerd te worden. Discussiëren doe je met open vizier, zodat ik kan reageren. Op een dergelijke manier je mening overbrengen is laf.

"Bij twijfel niet inhalen"
Als ik maar even vermoed dat een reactie vertrouwelijk moet blijven, dan hoort niemand het van mij. Natuurlijk kun je dat ook aangeven.

>> Reageren met een naam om mij te overtuigen of iets duidelijk te maken respecteer ik voor 100% en houd ik vertrouwelijk als het geen reactie op de site is.

Mocht u of jij inhoudelijk willen reageren, zet dan je naam eronder. Of ik het er mee eens ben, is een tweede. Maar dat geeft ons een gelegenheid om in gesprek te gaan. Hoe pittig een reactie ook is, als je iets hebt gebruik dan gewoon je naam. Deze publiceer ik natuurlijk niet, want daarbij laat je gewoon zien wie je bent.

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.