Versnelt "Hyves" de negatieve spiraal?

Wat doet Hyves met je als je slechte of ongelukkige relaties hebt? Een plaatsgenoot hier uit Woerden (Jan Wolsheimer, voorganger bij een CAMA gemeente, initatiefnemer van de gebedswinkel te Woerden (held!)) constanteert het volgende. De laatste tijd hoort hij in zijn winkel steeds meer verhalen over mensen die sociaal of relationeel gebroken binnenkomen. Hyves blijkt bij mensen met sociale of relationele problemen een heel negatief effect te hebben. Nu is Hyves an sich geen schuldige, maar mensen met problemen verliezen zichzelf in netwerk sites als hyves. Lees het hele artikel "Hyves als relatie-killer" op zijn site.

Labels: 

Reacties

Hyves is slechts 1 van de vele internet-netwerken.
Ik zou 'Internet als relatiekiller' daarom een betere omschrijving vinden.
Hyves is 1 van de netwerken, waar je geen computerexpert voor hoeft te zijn om er mee uit de voeten te kunnen.
Ik weet dat er o.a. onder de R.P.G. gamers veel verslaafd zijn geraakt.
Het zgn virtuele leven kan gewoon een tweede leven (bestaan) worden.

Er is op hyves juist een hele opwekking (wakker worden) aan de gang.
Er zijn heel veel christenen onder de hyvers, die hele mooie profielen maken en hyves-netwerken, waar ge-evangeliseerd wordt, waar men elkaar bemoedigt en waar je ook voor gebed terecht kan.
Ik ontvang zelf ook vaak gebedsvragen.

Zoek maar eens op de 'goeie' trefwoorden op hyves. Je zult versteld staan.
Het is zelfs zo dat de 'tegenpartij' (die zich veelal satanist noemen) zich op hyves bedeigd voelt en een antichrist(en)hyves is gestart.
Ik zie hyves dan ook als een afspiegeling van de Nederlandse maatschappij, waar christenen ook hun taak kunnen vervullen, n.l. de bereidheid om het evangelie te brengen.

Als je verslavingsgevoelig bent, dan kun je overal verslaafd aan raken; ook het computeren en internetten of computerspelletjes.

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.