"God haat Nederland"

De Westboro Baptist* Church is een behoorlijk controversiële kerk in Amerika. Al het lijden en elke dode in een oorlog wordt als straf van God gezien. Deze boodschap dragen ze dan ook uit bij begrafenissen van gesneuvelde Irak-veteranen, aids-slachtoffers en homo's.

Nu hebben ze hun pijlen op Nederland gericht. Hadden ze daar gisteren niet een vliegtuigramp? En is Nederland niet het eerste land waar het homo-huwelijk werd gelegaliseerd? Net zoals 1+1=2 is, is deze ramp dus een straf van God. Dat u het maar weet.

Bent u al overtuigd? Dan heeft u geluk want ze komen naar Nederland om te demonstreren bij begrafenissen van slachtoffers. Hieronder een deel uit hun persbericht:

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Maar wanneer ga je te ver en kom je in conflict met belediging van personen of godsdienst? Sinds het ezelsarrest in 1968 kun je volgens mij alles zeggen in Nederland. Het zal door de burgermeester van desbetreffende plaats wel gegooid worden op 'verstoring van de algemene orde'.

* Baptist, gedoopt. Ik vraag me af waar ze in gedoopt zijn.
Om het geheel iets te relativeren: de kern van deze "kerk" is slechts één familie van 100 personen. Totaal hebben ze 200 leden. Zo zie je maar weer dat een klein groepje het gesprek kunnen bepalen.

Labels: 

Reacties

Ja, laat ze maar naar Nederland komen. Er zijn alleen geen Nederlandse slachtoffers gevallen, wel Amerikaanse. Pijnlijk voor hen.

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.