Deze zomer, bij u in de kerk!

Het is dan eindelijk zover ... een jaartje later dan ik wilde, maar sinds kort heb ik mijn proefconsent. Dat houd in dat ik een aantal keer mag voorgaan in een dienst. Niet als ambtsdrager, maar als kandidaat. Zaken als dopen, trouwen, zegen uitspreken etc zijn dan ook strikt verboden.

Eén van deze diensten wordt samen met een docent / mentor beoordeeld op echt alle aspecten. Voorwaar, dat wordt ook nog een spannend moment, temeer omdat de mentor die ik heb kritisch is. Natuurlijk zijn alle docenten kritisch, maar ik krijg nu net dé docent die wel heel aardig is maar tegelijk ook heel scherp is. Zoals Willeke zei: "dat moet je als uitdaging zien en je kunt er alleen maar meer van leren".

Ziet u wel, achter elke (kandidaats)dominee staat een wijze vrouw :-)

Natuurlijk wel bellen als je wilt dat ik langskom! - Van picasa-album

Reacties

Zeg, gefeliciteerd man. We horen de data graag... Trouwens, je vind het geen probleem dat je adres en telefoon nummer goed leesbaar zijn?

Mwaah ... het adres staat toch op deze site en mensen die me willen bellen weten nu het nummer. Eerder stond ik ook in het telefoonboek en mijn mobiel vervangt mijn vaste nummer (volgens mij staan deze gegevens ook op de site van de UU). Het hoort bij mijn beroep dat ik te bereiken ben, 24 uur per dag (maar bereikbaar =/= beschikbaar!).

Ik snap je bezwaar, maar contactgegevens die openbaar zijn vind ik niet zo erg. In mijn geval is het zelfs nodig. Dat je als dokter, zuster of maatschappelijk werker je contactgegevens niet online wil hebben, kan ik mij zeker voorstellen.

Wat gaaf Len! Wanneer zal deze eerste dienst plaatsvinden?

Groetjes J

Net als J willen we graag weten, wanneer je voor het eerst mag preken. Niet dat we komen luisteren, hoor, want dat lijkt me niet zo leuk voor je, je zou er zenuwachtig van worden.
Maar wel om mee te leven als de eerste keer voorbij is.

Liefs , mama

BTW, Kun je geen duidelijker letters neerzetten wat je als code tegen spam moet invoeren. Gaat bij mij verschillende keren niet goed.

:-( mama

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.