Uitleg van de site

Hoe de site werkt
Als je het adres www.aangeenbrug.org intikt, krijg je het laatst geplaatste artikel bovenaan te zien. Teksten en artikelen worden op de voorpagina op volgorde van binnenkomst geplaatst.
Je ziet onder de kop de datum en de tijd staan gevolgd door de gebruiker die het geschreven heeft. Daaronder een opmerking welke labels het artikel gekregen heeft. Door op een label te klikken, krijg je alle artikelen die hetzelfde label hebben. Dit kun je ook bereiken door in het menu op "kies een label" te klikken.

De ombouw
Links staat in het welkom-blokje een mannetje met een schep. Zoals bekend geeft dit teken aan dat er gewerkt wordt. Nu wordt er aan elke website altijd wel wat gewerkt (nieuwe technieken, oppoetsen etcetera). In het voorjaar van 2007 zijn we overgestapt van het ene systeem (Joomla) naar dit systeem (Drupal). Dat is een nogal forse stap geweest, mede omdat Drupal wat ingewikkelder is. De volgende taken wil ik nog doen:

 • 10% - opzetten Drupal systeem - KLAAR!
 • 20% - uitzoeken handige modules (alleen basisdingen zoals Captcha) - KLAAR!
 • 30% - ombouwen template tot bekende agb.org stijl - Mee bezig ... 25%
 • 30% - importeren oude content (met name de artikelen van betekenis) - Gepland
 • 10% - fine tunen systeem - Gepland

  Hier staat wat meer (technische) achtergrond info. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust hier contact met ons op!

 • Reactie toevoegen

  Zircon - This is a contributing Drupal Theme
  Design by WeebPal.