Sgolieren opstant!!!!111 ;-)

Scholieren protesteren massaal tegen een teveel aan lesuren. Drie punten waarom ik nou eens vind dat ze dit keer niet het recht hebben (ondanks de goede punten in hun protest) om te protesteren.

  1. Ze vinden 1040 uren teveel. Maar wacht eens? Officieel horen scholieren 1067 uren les te krijgen. Maar door tekort aan leraren wordt dat aantal niet gehaald. Met andere woorden: ze worden al gematst.
  2. Aan het niveau van de grammatica te zien, mogen ze van mij zeker nog meer uren krijgen. Zelf ben ik geen grammatica-wonder (alle officiële stukken van mijn hand worden eerst door Willeke gelezen), en ik - zelfs ik - vind het niveau van rondgestuurde mails, websites en oproepen (zoals op hyves) om te protesteren abonimabel slecht. Droevig slecht. Erg droevig slecht. Ksst! Ga terug naar de schoolbanken koters!
  3. De tijd die ze kwijt zijn met protesteren, moet sowieso (en niet zowiezo! Sowieso is een Duits woord) ingehaald worden omdat ze anders geen examen kunnen doen. Per saldo zijn ze inmiddels meer uren kwijt dan waarvoor ze protesteren!

Labels: 

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.