(Niet meer zo) Live vanuit Hydepark (deel 2)

We hebben net ons drie-weken-seminarie (kort: 3wkn) achter onze rug. Verhaal & foto's zijn hier te vinden ...

In het vorige deel heb ik het één en ander verteld over het twee-weken-seminare (2wkn). Wat daar gezegd is, ga ik niet herhalen. Om alles bij elkaar te houden, geef ik wel even een korte samenvatting weer wat je daar kunt vinden. Dit, omdat de foto's van het 3wkn vlak na het 2wkn gemaakt zijn. Ik heb in het 3wkn niet alle foto's van de omgeving opnieuw gemaakt.

Korte samenvatting links vorig artikel
In het 2wkn heb ik 3 albums aangemaakt:

Het 3wkn seminarie
Wat is er zo anders aan het 3wkn seminarie? En waarom zo kort achter elkaar? Eerst het verschil: tijdens de 2wkn waren we vooral 'introspectisch' bezig. We keken naar opdrachten die we gedaan hadden en hoe we die uitvoerden. Tijdens het 2wkn ben je vooral met je eigen werkwijze bezign. Op het 3wkn ga je meer externe thema's behandelen. Er komt iemand langs om wat te vertellen over drugspastoraat, je gaat op excursie, je volgt een zeer interessante lezing over narcisme etc etc. Kortom, allemaal dingen die in eerste instantie wat verder van je weg staan.

Foto's
Natuurlijk zijn er foto's.


Over de foto's
De meeste foto's heb ik wat 'agressief' qua kleuren nabewerkt: hoog contrast in de zwarten, maar zoveel mogelijk hoge lichten teruggehaald. Vooral het zonnige weer zorgt voor veel donker/licht op de foto's. De contrast-instellingen zorgen soms voor een apart sfeertje op de foto's.
Alle foto's staan in een lage resolutie online. Dat is om bandbreedte te besparen. Wil je ze op een groot formaat op CD hebben, mail me dan even!

Over de besloten albums
Mensen die erbij waren, krijgen van mij per mail een wachtwoord. Voor alle foto's geldt een copyright, maar voor foto's uit deze albums helemaal. Je mag ze alleen privé gebruiken en het is niet toegestaan ze publiekelijk te laten zien. Ik wil ze dan ook absoluut nergens anders terug zien! Ik heb het vertrouwen gekregen ze online te zetten, maar niet iedereen wil met zijn snufferd publiekelijk op internet.

Labels: 

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.