Maandkalender 2014

Ook dit jaar een PDF met de maandbladen van 2014 voor het handig plannen van kerkdiensten (2013 staat ook nog op de site). Inderdaad, om uit te printen. (Snel) plannen gaat nog het beste op papier.

Alle Protestantse feestdagen, enkele Joodse en Islamitische en de meeste schoolvakanties zijn ingevuld. De PDF is als een bijlage te downloaden. Voor de digitale agenda is het ics-bestand met 75 gebeurtenissen beschikbaar.

Nieuw
Nieuw dit jaar is een dik, vet kruis door de dagen van de vorige maand. Hiermee wordt invullen van een zondag op de verkeerde maand vermeden.

Notering start en einde vakanties
De >> na een omschrijving geeft het begin aan; de >> voor de omschrijving het einde. Bijvoorbeeld "Meivakantie >>" duidt het begin aan van de vakantie. Indien nodig staat er N,M of Z bij voor respectievelijk Noord, Midden of Zuid. De vakanties van basis- en voortgezet onderwijs vallen per regio gelijk. Ook de zomervakantie van het voortgezet onderwijs is verkort van 7 tot 6 weken.

En, let even op
Let wel, sommige data zijn adviesdata. De data van de kerst-, mei- en zomervakantie zijn verplicht gesteld door de overheid! De datum van de herfstvakantie is nu nog niet gegeven. Om ruimte in het vakje van de zondag vrij te houden, hebben de vakanties zaterdag als begin- en einddatum.

Labels: 

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.