LinkedIn recommendations

Dat is jammer. Krijg je een (of meer) recommendation(s) op LinkedIn, is het niet openbaar. Daarom ga ik ze - heel schaamteloos, ik weet het - hier pluggen. On-Nederlands ook, om zo complimenten naar voren te schuiven. Maar ik ben dan ook in Zwitserland opgegroeid.

Zonder gekheid: het is zonde dat een aanbeveling alleen gelezen kan worden door mensen met wie je al verbonden bent. Een aanbeveling is iets openbaars. Met enige schroom en gepaste trots plaats ik ze hieronder.

Voeg me rustig toe op LinkedIn om te kijken of ze waar zijn ;-). De eerste kwam overigens per LinkedInmail binnen en staat daarom niet in mijn openbare recommendationslist. Als ik een nieuwe binnenkrijg, voeg ik deze toe.Recommendations For Lennart


Kerkelijk werker
Hervormde gemeente De Bilt

Na het vertrek van de wijkpredikant Dorpskerk te De Bilt heeft Lennart gedurende de vacaturetijd (sept 2008 - febr 2010) naar volle tevredenheid jeugd- (oa cathechese) en missionaire werkzaamheden verricht. Op een creatieve manier heeft hij steeds weer de jeugd benaderd. Tevens heeft Lennart een herzien missionair beleidsplan opgesteld en een aantal concrete acties uitgevoerd.
Als voorzitter van de wijkkerkenraad ben ik Lennart zeer erkentelijk voor de wijze waarop deze belangrijke zaken tijdens de vacaturetijd door hem zijn opgezet/afgehandeld/voortgezet.
Daarnaast is Lennart in de omgang een plezierig en innemende persoonlijkheid!"

August 30, 2011
Pieter van Maaren deputy chief of staff of Queen's Commissioner's cabinet (plaatsvervangend chef kabinet cvdK)


Jeugd- en jongerenwerker
PKN

“Tijdens mijn werkzaamheden als kerkrentmeester in Ter Aar heb ik mogen ervaren dat Lennart in staat is geweest om, als jeugdwerker, een klein groepje catechisanten te laten groeien tot een forse groep. En met deze groep na te denken en pittig te discusieren over het geloof en het leven in de wereld van nu.
Staat zeer dicht bij de jeugd, twittert met de dames en heren en gaat
individuele gesprekken voor eventuele verdieping zeker niet uit de weg.
Houdt hierbij rekening met de diverse stromingen, van behoudend tot mogelijk wat meer vrijzinnig, welke in de locale kerkelijke gemeente bestaan. Wordt hierdoor in brede kring geaccepteerd en gewaardeerd.” September 11, 2011

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity
Marco van Doorn
hired Lennart as a jeugdwerker in 2010, and hired Lennart more than once


Kerkelijk werker
Hervormde gemeente De Bilt

“Gedurende een volledig kerkelijk seizoen heb ik met Lennart samengewerkt in de Protestantse Gemeente te De Bilt (Dorpskerk). Lennart was opgesteld voor de jeud en in die hoedanigheid waren ook de belijdeniscatechisanten aan hem toevertrouwd. Samen verzorgden we de belijdeniscatechese. Met veel inzet en betrokkenheid, maar ook op een eigentijdse wijze heeft Lennart inhoud gegeven aan dit belangrijke deel van het gemeentewerk. Daarbij heb ik zijn kwaliteiten leren waarderen als betrokkenheid, luistervaardigheid, participeren in de leefwereld van de jongeren, didactische vaardigheden, maar ook beslistheid in leidinggeven en theologische kennis t.b.v. toerusting.

Jaap van Dijk, interim predikant PKN.”

September 16, 2011
Jaap van Dijk, Interim predikant, PKN LDC Utrecht
worked with Lennart at Hervormde gemeente De Bilt


Cabaretier
Chickengate

“Prachtige tijd samen gehad man! Kijk nog wel eens met weemoed terug naar al die oefenavonden, die vele dagen tekst schrijven, en dan die adrenaline van het optreden; binnenkomen met Tiësto, show maken, en daarna tot de kleine uurtjes mooie gesprekken...

Chickengate is 'dood'; leve Chickengate!”

November 15, 2011
René Mauritz, Ondernemer, Exotenhof
worked directly with Lennart at Chickengate


Labels: 

Reactie toevoegen

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.