Over Willeke

Willeke is geboren in 1979 in Amsterdam. Na een paar jaar is de familie verhuisd naar Leusden. In 1992 kwam Willeke Lennart al tegen op het voortgezet onderwijs. Tussen 1992 en 1995 hebben ze zelfs getafeltennist met elkaar in de aula. De verhalen gaan uiteen over wie gewonnen heeft.

Na de middelbare school heeft ze met succes de Pabo doorlopen. Vanaf  2001 heeft ze op de Rehobothschool in Nieuwerkerk aan den Ijssel gewerkt. 10 jaar later is ze gestopt. 

Op de kerstconferentie van 2001 kwam ze Lennart tegen. In 2003 zijn ze verloofd op Ameland en heeft Lennart op de verjaardag van Willeke haar ten huwelijk gevraagd op een romantische manier. Dit voornemen is in 2005 ten uitvoer gebracht. Samen zijn ze gaan wonen in Woerden. De familie is aangevuld met de katten Mouse (inmiddels overleden) en Monkey. In 2010 is hun dochter Yoëlle geboren. In 2012 volgde Lars (foto). En in 2014 werd hun tweede dochter, Sophie, geboren.

In Well heeft ze zich ingezet voor verschillende taken in de gemeente. Het organiseren van de kinderoppas, de kinderkerst, de ontdekkerk en kidspraise. In 2017 heeft ze met een paar enthousiaste gemeenteleden een heuse escape room voor tieners opgezet als clubactiviteit.


Sociale media

Facebook

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.