Digitale plek van
Lennart, Willeke, Yoëlle en Lars
over ons leven & werken & kerken
in en rond Well (gld)

Na aanleiding van onprettig en opdringerig anoniem contact in het verleden: als u of jij behoefte hebt om anoniem te reageren, dan is dat geen enkel probleem. Maar ..

>> Anoniem reageren met een probleem of vraag respecteer ik voor 100% en blijft vertrouwelijk tussen ons.

Als het gaat om een probleem, vraag of nieuwsgierigheid, dan blijft het anoniem en vertrouwelijk. Zonder er verder op in te gaan: dit komt voor. Het is geen rare gedachte als je wilt reageren zonder gelijk duidelijk te maken wie je bent.
Mocht je willen dat ik reageer, dan moet ik wel ergens op kunnen reageren. Dat kan ook min of meer anoniem. Maak een extra e-mailaccount aan met een anonieme identiteit. Dat kan heel makkelijk met bijvoorbeeld gMail en gebruik dat mailaccount om via het tabje "Contact" met mij in contact te komen. Ik krijg het gebruikte mailadres te zien en kan daarop reageren.

>> Anoniem reageren om mij te overtuigen of iets duidelijk te maken respecteer ik voor 0%. Mogelijk publiceer ik deze.

Reacties waarbij het gaat om inhoudelijke punten en duidelijk niet pastoraal van aard zijn, zijn kandidaten om gepubliceerd te worden. Ik publiceer het niet automatisch, anders krijg ik een stroom van anonieme post.

Waarom? Als het gaat om standpunten, kun je niet zomaar een mening droppen. Discussiëren doe je met open vizier, zodat ik kan reageren. Op een dergelijke manier je mening overbrengen is laf.

"Bij twijfel niet inhalen", als ik maar even vermoed dat een reactie vertrouwelijk moet blijven, dan hoort niemand het van mij. Natuurlijk kun je dat ook aangeven.

>> Reageren met een naam om mij te overtuigen of iets duidelijk te maken respecteer ik voor 100% en houd ik vertrouwelijk als het geen reactie op de site is.

Mocht u of jij inhoudelijk willen reageren, zet dan je naam eronder. Of ik het er mee eens krijg, is een tweede. Het geeft mij de gelegenheid om in gesprek te gaan. Of te weten wie het zegt.
Ik krijg zeker inhoudelijke reacties die pittig zijn (via de site of per mail). Deze gaan ergens over en zijn netjes ondertekend met een naam. Deze publiceer ik natuurlijk niet, want daarbij laat je gewoon zien wie je bent.

Reactie toevoegen

Tegengekomen

zaterdag 19-04

10 tips voor atheïsten (engels)

maandag 28-10

Stella Kralt over Second Love: No second love no

woensdag 23-10

W.M. Dekker met Vrouw in het ambt. Naar een trinitarische benadering

vrijdag 15-02

Rabbijn Van de Kamp in debat met prof. Paul Cliteur over rol religie & maatschappij.

donderdag 14-02

Spugen op de paus

Laatste reacties

Twitter

Meer tweets >>